Hoppa till sidans innehåll

Sommaravslutning

17 MAJ 2013 12:04
Vårterminens sista träningstillfälle hålls den 29:e maj, därefter avslutar vi terminen i Wanås slottspark med en enkel tävling och picknick söndagen den 9 juni, kl. 11-14...
  • Skapad: 17 MAJ 2013 12:04

Jag tror inte att det är någon som har missat att sommaren är på väg nu, det fina vädret vi (peppar peppar...) har fått kan kanske vara en ledtråd om inte annat! Detta betyder dock att vårterminen går mot sitt slut även för fäktningen, och i skrivandets stund är det endast två veckor kvar innan vi tar lite sommarledigt och börjar hämta krafter inför hösten istället!

 

Sista träningstillfället, både för nybörjar- och fortsättningsgruppen hålls onsdagen den 29:e maj. Sen ringer vi ut terminen på riktigt med ett litet klubbmästerskap ute i Wanås fantastiskt natursköna slottspark söndagen den 9:e juni! Vi samlas innanför den bortre grinden (singelgången) till slottsparken, och för vår aktivitet är inträdet fritt. Det blir sedan en enklare tävling (på gräs) för klubbens fäktare i klasserna Värja nybörjare, Värja fortsättning och kanske också Värja seniorer. Anmäl ert deltagande till er tränare senast den 29:e!

 

Efter tävlingen njuter vi sedan av den svenska våren med gott sällskap och medtagen picknick-korg! Så glöm inte att ta med er familjen, käk och kanske en kamera eller två.

 

För er som samtidigt vill gå en runda i den vackra parken är inträdet 120 kr/vuxen och 100 kr för student och pensionär. Är du under 18 år knallar du dock in gratis!

 

Väl mött i solen!

Skribent: Henrietta Liljengren

Fäktstart 17/8 18:00

Den 17/8 startar vi upp höstens fäktning.

Välkommen till C-hallen på Kristianstads arena måndagar och torsdagar klockan 18:00

Vi har rullande intag om du är nyfiken på att prova på.

Avgifter:  Medlemsavgift: 150 kronor, träningsavgift 700 kronor.
Du får låna all utrusning. 

Pga Covid-19 så följs de riktlinjer som finns både från Svenska fäktföbundet och folkhälsomyndigheten.


Välkomna!

Postadress:
C4 FK - Fäktning
C/O Hofling, Gardistvägen 8
29137 Kristianstad

Kontakt:
Tel: 0708518129
E-post: This is a mailto link

Se all info